Wie zijn we?

Als twee passies samenkomen en elkaar aanvullen ontstaat een nieuwe droom: Hippo-Lux.

Geert die als het ware geboren was met een passie voor paarden (zijn verhaal lees je in het boek DREAMERS who DO.) en An die op 7 jarige leeftijd thuis voor alle dieren wou zorgen en indien nodig ze gewoon op haar kamer verstopte.

Geert, tijdens vele jaren als veulencontroleur, zag de nood die er is aan professionele fokkerij. Actieve sport op topniveau was niet voor hem weg gelegd. Geert zag wel waar hij een bijdrage kon leveren: fokkerij op topniveau en hengstenuitbating en dit voor de Belgische zowel als voor de internationale topsport.

An, studeerde af als dierenarts te Gent, met specialisatie paarden en voortplanting was iets dat ze heel graag deed.

Toen Geert en An elkaar ontmoetten, via de paarden, wat dacht je, pasten alle puzzelstukjes in elkaar, en ontstond Hippo-Lux in 2014

Elke onderneming maakt een start dankzij het vertrouwen van een groepje pioniers. Mensen die in je geloven, die je kansen geven. De eerste hengstenhouders die Hippo-Lux uitkozen, de eerste klanten die Hippo-Lux kozen als huis van vertrouwen voor hun fokkerij ambities. Geert en An zijn die eerste believers heel dankbaar. Vandaag staat Hippo-Lux er en is tot ver buiten België gekend, zowel bij hengstenhouders als bij fokkers.

Ondernemen is en blijft een avontuur en zeker als je dan nog eens werkt met dieren. De dagelijkse aandacht, de goede zorgen, de prachtige accommodatie, de voortdurende beschikbaarheid, zorgen voor tevreden klanten. An zegt het vaak zo krachtig: de liefde die je terugkrijgt van dieren die je verzorgt, is onvoorwaardelijk. En de deugd die Geert heeft bij het observeren van de paarden, de blijdschap bij de geboorte van elk gezond veulen, het delen in het succes van de fokkers, dit alles van dichtbij mogen meemaken.

Hippo Lux is meer dan een bedrijf het is een manier van leven en familie vormen. Louis helpt waar nodig en zorgt voor de Digitale Marketing van Hippo Lux. Jef ’s leven speelt af tussen de dieren, hij kan je in geuren en kleuren het karakter van elk veulen en elke merrie beschrijven.

Geert en An blijven zich constant bijscholen in binnen-en buitenland. Het wat en hoe van Hippo-Lux ontdek je op de volgende pagina’s.

Opgetekend door Hilde Helsen, auteur van het boek DREAMERS who DO. LannooCampus 2018 in het NL/FR en Engels beschikbaar

Contacteer ons
Resultaten vrijspringen
Geert Helsen
Geert Helsen
An Van Molle
An Van Molle
Merrie service
Merrie service Lees meer
Hengsten service
Hengsten service Lees meer
Hengsten
Hengsten Lees meer
Behandeling paarden
Behandeling paarden Lees meer
Behandeling kleine huisdieren
Behandeling kleine huisdieren Lees meer

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten