2003 • Hengst • 1.70m • Donker bruin • Kwpn
WARRANT

Sperma:

vers, diepvries

Gekeurd voor:

KWPN / Z

Dekgeld:

Bij aanvang: € 200 + bij dracht op 30/10/2020: € 800 (prijzen excl. BTW)

BEWEZEN PRESTATIEBLOED

Voor het vaderschap van Warrant tekende de preferent verklaarde hengst Numero Uno. Marco Kutscher heeft gedurende meerdere jaren met Numero Uno knap gepresteerd in het internationaal vijfsterrencircuit. De appel valt nooit ver van de boom. Talrijke nakomelingen van Numero Uno treden in zijn sporen. In de recentste WBFSH-sire ranking van de beste springpaardenleveranciers ter wereld bekleedt hij de 22e plaats. Deze toppositie heeft hij te danken aan een waslijst nakomelingen die op het allerhoogste niveau acteren. Denken wij in dit verband maar aan Uno de la Roque, Looyman Z, Glock’s Debalia, Jilbert van ’t Ruytershof, Don’t Worry B, Charmeur, Cerano van het Dingenshof en vele anderen. 

De moeder van Warrant, Karanta, bracht naast Warrant nog meerdere springpaarden die succes boekten op 1m50-niveau of hoger: Oranta (v. Indorado) en Taranta (v. Lux Z). Karanta is een dochter van de preferente hengst Nimmerdor die zelf op hoog niveau heeft gepresteerd, met inbegrip van deelname aan de wereldbekerfinale in Göteborg, met Albert Voorn in het zadel. Voor de springsport leverde Nimmerdor meerdere paarden voor het grote werk, zoals Ahorn, Onira, Lindor, Nandor Fortuna, N-Aldato en niet in het minst ook Heartbreaker. 

Warrant kan een indrukwekkend sportpalmares voorleggen. Op achtjarige leeftijd kon men hem al aan het werk zien tijdens internationale springconcoursen van vijfsterrenniveau, onder het zadel van Henk Van De Pol. In oktober 2013 nam Will Simpson de teugels over die een vervolg schreef aan het succesverhaal van Warrant.

Pedigree
NUMERO UNO Libero H Landgraf I
Oktave
Jolanda Lord Calando
B-Feinschnitt
Karanta NIMMERDOR Farn
Ramonaa
Furanta PURIOSO
Uranta
Nakomelingen

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten