2000 • Hengst • 1.71m • Schimmel • Bwp
H-EKWADOR

TOP EVENTING- EN SPRINGBLOED VERENIGD IN EEN OLYMPISCHE DRESSUURHENGST

Sperma:

vers

Gekeurd voor:

BWP elite hengst

Dekgeld:

Bij aanvang: € 250 + bij dracht op 30/10/2020: € 800 (prijzen excl. BTW)

Bij Hippo-Lux KI Service Center is sperma verkrijgbaar van H-Ekwador, gefokt door Stadnina Koni ‘Rabenhof’. Dankzij H-Ekwador komen dressuur-, eventing- én springliefhebbers aan hun trekken. Deze schimmelhengst is een rechtstreekse zoon van Heraldik xx, een volbloed die in de wereld van eventing bijzonder hoog staat aangeschreven. Heraldik heeft jarenlang de wereldranglijst van de beste leveranciers van eventers bekleed. H-Ekwador voert meer dan 73 % volbloed.

In de moederlijn van H-Ekwador vinden we puur springbloed, met name dat van Corofino (v. Corrado I), Landgraf I en Raimond. Via zijn moeder, Enigma, behoort H-Ekwador tot de Holsteinse stam 2554. Dit is de stam van een reeks goedgekeurde hengsten (o.a. Camaro, Grannex, Germanico, Nevado van de Rostal en keuringskampioen Larinero) en succesvolle internationale springpaarden, waaronder Inscha (Heiko Schmidt) en Visite (Thiess Luther).

H-Ekwador heeft het zelf waargemaakt in de internationale dressuursport van het hoogste niveau, met inbegrip van Olympische spelen en wereldruiterspelen. Met Katarzyna Milczarek in het zadel verzamelde hij tal van zeges en ereplaatsen. H-Ekwador werd vorig jaar tijdens de BWP-hengstenkeuring in de optie ‘dressuur’ voorgesteld en goedgekeurd. Dit jaar werd hij in het BWP gelauwerd als ‘elitehengst’.

Pedigree
HERALDIK XX Caramel XX Wiesenklee XX
Cranora
Heraldika XX Cale XX
Helga XX
Enigma COROFINO I Corrado I
Valeska IV
Erna Klein LANDGRAF I
Ninea
Nakomelingen

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten