2015 • Hengst • 1.73m • Donker bruin • Bwp
PICASSO VAN DEN BRUEL

Sperma:

vers

Gekeurd voor:

BWP

Dekgeld:

Bij aanvang: € 300 + bij dracht op 30/10/2020: € 700 (prijzen excl. BTW)

BLOEDMOOI, TOP GEFOKT, TOP MENTALITEIT EN BELOFTEVOL VOOR DE DRESSUURSPORT EN -FOKKERIJ

Met Picasso van den Bruël haalt Hippo-Lux KI Service Center de BWP-kampioenhengst dressuur anno 2018 op stal. Zijn vader, Blue Hors Zack, is een levende legende. Het aantal zeges en ereplaatsen dat Daniel Bachmann Andersen met Zack behaalde op het allerhoogste niveau in de dressuursport is indrukwekkend. In maart dit jaar liet het duo de zege optekenen in de Grand Prix Freestyle to Music en de 2e plaats in de Grand Prix in ’s-Hertogenbosch. En ook vorig jaar liet het dressuurwonder van zich spreken, o.a. in Aken, de wereldruiterspelen in Tryon, Parijs, Herning en Amsterdam. Inmiddels zijn meerdere nakomelingen van Blue Horse Zack succesvol in het internationaal Grand Prix dressuurcircuit.

Esthée Fravanca, de moeder van Picasso, leverde op ‘Blockx Dressage Stable’ van Walter en Lily Blockx-Vansweevelt, reeds verscheidene succesvolle dressuurpaarden, waaronder Miss Dior van den Bruël en No Fear van den Bruël, beide laureaten en winnaars tijdens de aanlegtesten in 2015, 2016 en 2017, met scores van meer dan 82%! In 2017 en 2018 was Miss Dior bovendien bijzonder succesvol tijdens de cyclus voor jonge paarden. Zij wist zelfs de selectie binnen te halen voor het WK voor jonge paarden in Ermelo editie 2018.

Picasso van den Bruël is het prototype van een modern dressuurpaard. Een beeldmooie hengst met veel looplust, ‘Rittigkeit’, veel natuurlijke oprichting, een sterk achterbeengebruik en ruime bewegingen. Men kon hem niet mooier en beter maken! Een streling voor het oog. Deze kampioenhengst heeft alles in zich om het waar te maken in de sport én de fokkerij.

Pedigree
BLUE HORS ZACK Rousseau Ferro
Zsuzsa
Orana Jazz
Karona
Esther Fravanca FLORESTAN I Fidelio
Raute
Ulysse Fravanca RITMEISTER
Oxygene Fravanca
Familie foto's

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten