2016 • Hengst • 1.64m • Vos • Hannover
OAK GROVE'S HEARTTHROB

Sperma:

vers

Gekeurd voor:

HANN / BWP

Dekgeld:

Bij aanvang: € 200 + bij dracht op 30/10/2020: € 450 (prijzen excl. BTW)

EEN RECHTSTREEKSE HEARTBREAKER-ZOON MET REFLEXEN, VERMOGEN, VOORZICHTIGHEID EN INSTELLING

Oak Grove’s Heartthrob is op en top prestatiegericht gefokt. Elke fokker weet dat de parcoursen vandaag de dag paarden vragen met bloed, mentaliteit en scherpte. Laat dit nu net de eigenschappen zijn die wij in Heartthrob terugvinden, aangevuld met zijn uitstekende springkwaliteiten.

Hoeven wij zijn vader, Heartbreaker, nog voor te stellen? Een top springpaardenleverancier. Op negenjarige leeftijd sprong hij al verdienstelijk tijdens Grote Prijzen op 1m60-niveau. Eén van de hoogtepunten in Heartbreaker zijn  internationale carrière in de springsport is ongetwijfeld de vierde plaats in de Grote Prijs van Aken. Zijn ruiter, Peter Geerink, verklaarde ooit: ‘Hij heeft het hart van een leeuw en een galoppade waar menig groter paard jaloers op zou zijn.’ Daarnaast vererft Heartbreaker voorzichtigheid, vermogen, elektriciteit en zijn zeer goede mentaliteit.

Niet alleen via zijn vader, maar ook via zijn moeder (Annatou Z) is Heartthrob uit het allerbeste prestatiehout gesneden. Annatou Z is een dochter van Artos Z. Via François Mathy verhuisde Artos Z op vrij jonge leeftijd naar de sportstal van de Amerikaan Mark Leone. Artos Z prijkt in de galerij van de roemrijkste Z-springpaarden. Hij nam deel aan twee wereldbekerfinales (in 1994 in ’s-Hertogenbosch en in 1995 in Göteborg). Voor de sport leverde hij meerdere internationale springcracks, zoals As Cold As Ice Z en Rotchild du Bosquetiau. Heartthrob zijn grootmoeder, Rinnetou Z, maakt het plaatje compleet. Piet Raijmakers heeft met Rinnetou Z furore gemaakt in de internationale springsport, o.a. in Grote Prijzen, wereldbekerwedstrijden en het EK in Gijon.

Heartthrob was tijdens het vrij springen in de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring anno 2019 één van de revelaties. Hij sprong attentvol, voorzichtig, met veel reflexen. Hoe hoger en breder gebouwd werd, hoe meer hij zijn kwaliteiten op het hout liet zien.

Pedigree
HEARTBREAKER Nimmerdor Farn
Ramona
Bacarole Silvano
Orchidee
Annatou Z ARTOS Z Alme
Glorita Z
Rinnetou Z RAMIRO Z
Wencke Z
Familie foto's

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten